Kariyer buluşmalarında öğrencilerle bir araya geldik

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından gerçekleştirilmeye başlanan “Hukuk Fakültesi Kariyer Buluşmaları” başlıklı webiner dizisinin ilk konuğu büromuzdan Yönetici Av. Nil Özdemir, Av. Gülçin Gamze Özel ve Av. Fatma Subaşı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Genç hukukçu adaylarının kariyer gelişimlerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Prof. Dr. Ferna İpekel Kayalı moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Lisans öğrencileriyle bir araya gelen avukatlarımız programda; genç hukukçuların kariyerlerine katkı sunmayı amaçlayan Aksan Akademi’den de bahsettiler.

Avukatlarımız öğrencilerle yaptıkları webinerde; Aksan Akademi’nin tecrübelerini online bir platforma aktarmasıyla birlikte, Türkiye çapında genç hukukçuların platforma erişim imkanı yakaladığına dikkat çektiler. Ayrıca konuyla ilgili olarak, Aksan Akademi başvurularının hala devam ettiğini duyurdular. Her yeni dönemle birlikte programa katılanlarla beraber Aksan Akademi platformunun hukukçular arasında önemli bir network’e dönüşeceğine vurgu yaptılar.

Üniversitenin internet sitesinde yapılan duyuruya göre öğrencilerin stajlarına yönelik kendilerini geliştirmeleri amacıyla düzenlenen etkinliğe önde gelen hukuk bürolarından avukatların davet edildiğine ve bu etkinliklerin devam edeceğine yer verildi.