Aksan Hukuk Bürosu ortaklarından Ayça Türkoğlu “Örnek Dilekçeleler ve Dava Konusu Olan Olaylar üzerinden” tecrübelerini Aksan Akademi öğrencilerine aktardı.

Aksan Hukuk Bürosu ortaklarından olan Avukat Arabulucu Ayça Türkoğlu, 03.05.2021 tarihli ‘’Dilekçe Yazım Teknikleri ve Örnek Dilekçe Metinleri Üzerinden Davaların Değerlendirilmesi’’ konulu workshopta, Aksan Akademi 2021 öğrencileriyle bir araya geldi. Örnek dilekçeleler ve dava konusu olan olaylar üzerinden, Akademililerle buluşan Türkoğlu; aynı zamanda meslek yaşamına ve tecrübelerine ilişkin bildiklerini de katılımcılara aktardı.

Aksan Hukuk Bürosu ortaklarından olan Avukat Arabulucu Ayça Türkoğlu, 03.05.2021 tarihli ‘’Dilekçe Yazım Teknikleri ve Örnek Dilekçe Metinleri Üzerinden Davaların Değerlendirilmesi’’ konulu workshopta, Aksan Akademi 2021 öğrencileriyle bir araya geldi. Örnek dilekçeleler ve dava konusu olan olaylar üzerinden, Akademililerle buluşan Türkoğlu; aynı zamanda meslek yaşamına ve tecrübelerine ilişkin bildiklerini de katılımcılara aktardı.    Katılımcıların merak ettikleri ile interaktif bir etkinliğe dönüşen workshopta; dilekçe yazım teknikleri, usule ve esasa ilişkin itirazların dilekçelerde ne şekilde yer alacağı, alternatif çözüm yolları gibi konulardan; meslek yaşamında dikkat edilmesi gerekenler, hatalardan ne şekilde ders çıkarılacağı, yüksek lisans fırsatlarının değerlendirilmesine uzanan birden fazla konu başlığı üzerinde konuşulma imkanı bulundu. 

Aksan Akademi 2021, farklı konu başlıkları üzerinden düzenlenecek olan webinar ve workshoplarına devam edecek.