Aksan Akademi 2021, Hukukun Farklı Disiplinlerini Konuşmaya Devam Ediyor

Aksan Akademi, beş yıl boyunca hukukun her alanına değinmeye ve yenilikleri takip etmeye özen gösteren bir program olmaya gayret etmiş ve katılımcılarına farklı disiplinler hakkında seminerler düzenlemiştir. Aksan Akademi 2021’de de ikinci inhouse webinarımızın konu başlığı; ‘’Yatırım, Birleşme, Devralma Süreçleri ve Avukatlardan Beklentiler’’ olmuştur. 

İlgili konu başlığı hakkında, alanında uzman ve İş Girişim Sermayesi Genel Müdürü olan Murat ÖZGEN, Akademililerle inhouse webinarda bir araya gelerek; hem yatırım, birleşme, devralma süreçleri hakkında önemli bilgiler vermiştir hem de kendi yaşadığı tecrübelerini Akademililere aktarmıştır. Avukatların yatırım, birleşme, devralma süreçlerinde üstlendiği rolün önemini de Akademililere açıklayan ÖZGEN, webinarın son kısmında ise katılımcıların sorularını cevaplamıştır. 

Hukukun her geçen gün değişen ve gelişen bir alan olduğunu aktarmaya çalıştığımız Aksan Akademi 2021, farklı disiplinlerden konuları ve konuşmacıları ağırlamaya devam edecek.