Hukuk büroları neden paylaşımcı bir yapıya evrilmeli?

Dijital çağ, hizmet endüstrisine iş birliği yapmanın yeni ve beklenmedik yollarını hediye ediyor. Uber ve Airbnb gibi platformlar, bireylerin tüm sektörleri sarsan bir "gösteri" ekonomisi oluşturmak için işletmelerle ortaklık yapmasına izin veriyor.

Bu, hukuk sektörü için iki kritik soruyu gündeme getiriyor.

Sektörümüz benzer işbirliği biçimlerine elverişli mi? Ve eğer öyleyse, işbirliği avukatların modasının geçmesini önlemenin anahtarı olabilir mi?

Birçok yasal işletme, işbirliğinin avantajlarını zaten fark ediyor ve Katherine, bunun bazı faydalarını ilk elden deneyimledi.

"Uber, Airbnb, Crowd & Co ve LOD ile gördüğümüz türden bir düzenleme. İnsanlara, varlıklara ve altyapıya erişim sağlayan ve geleneksel olarak yalnızca ölçeklenmiş işletmelerin korunması olan, uzun ve hızla büyüyen bir platform tabanlı işletmeler listesi var. Bu modelin sektörümüze seçenekler ve faydalar sunmaya başlaması sadece bir zaman meselesiydi ”diyor.

Kaynak: https://lawgazette.com.sg/practice/practice-matters/why-should-law-firms-shift-to-a-collaborative-business-strategy/