Görsel araçlar hukuk sektörünü nasıl değiştiriyor?

Hintli bir Hukuk Bürosu kısa süre önce görsel bir işbirliği aracı olan StructureFlow'u uygulamaya koydu. JMP'nin Ortağı Murtaza Somjee, “Aracı, müşterimizin karmaşık anlaşma unsurlarını görselleştirme yoluyla daha iyi anlayabildiği bir yeniden yapılandırma işleminde zaten kullandık. Ayrıca, müşterimizin satın alma aşamalarını daha şeffaf ve gerçek zamanlı olarak takip etmesine yardımcı olmak için kullandığımız bir M&A anlaşmasında bize yardımcı oldu. "

Buna ek olarak, hukukçuların yüzde 68'i, teknolojinin salgın sırasında firmalarının daha iyi müşteri deneyimleri sunmasına yardımcı olduğunu söyledi.4Bu nedenle, işbirliği araçlarını işletmeniz için bir öncelik haline getirmenin firmanızın başarılı olmasına neden yardımcı olabileceğini anlamak kolaydır.

Her zamankinden daha rekabetçi hale gelecek olan küresel bir hukuk hizmetleri sektöründe, dijital görselleştirme araçları, hukuk firmalarının ve şirket içi hukuk ekiplerinin karmaşık fikirleri müvekkillerine "kalabalığın arasından sıyrılmalarına" yardımcı olacak şekilde iletmelerine yardımcı olabilir. daha fazla iş ve güven kazanmak için.

Kaynak: https://lawgazette.com.sg/practice/tech-talk/how-visualisation-tools-are-transforming-the-legal-sector/